درگیری مسلحانه فلسطینی‌ها با صهیونیست‌ها در طولکرم-راهبرد معاصر
در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است محمود عباس برای شرکت در اجلاس دی۸ به مصر سفر می‌کند دیدار خداحافظی سفیر پرتغال در تهران با عراقچی گروسی: برجام دیگر موضوعیت ندارد؛ توافق اصلی را می‌توان به عنوان یک مبنا به کار گرفت شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای حمله به یمن آماده می‌شود  کارشناس اسرائیلی: احتمال سقوط پادشاهی اردن بسیار زیاد است خشم ایران از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود

درگیری مسلحانه فلسطینی‌ها با صهیونیست‌ها در طولکرم

فلسطینی‌ها در 24 ساعت گذشته در مناطق مختلف کرانه باختری دست از مبارزه با اشغالگران برنداشته و با آن‌ها درگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، نظامیان رژیم صهیونیستی پیش از ظهر امروز با یورش به شهر «طولکرم» در کرانه باختری با جوانان فلسطینی وارد درگیری مسلحانه شدند.

 

به نوشته وبگاه شهاب نیوز، منابع محلی در شهر طولکرم گفتند که صهیونیست‌ها از چند روز پیش سعی دارند تا با کشیدن برخی جوانان به خارج از شهر آن‌ها را دستگیر یا به شهادت برسانند، اما شب گذشته و صبح امروز چندین مرتبه وارد شهر شدند و جوانان فلسطینی نیز با شلیک گلوله‌های جنگی به مقابله با آن‌ها برخواستند. این درگیری تلفات جانی از دو طرف در پی نداشت.

 

در همین حال مناطق مختلف کرانه باختری نیز امروز شاهد یورش نظامیان صهیونیستی برای دستگیری فلسطینی‌ها بود. در شدیدترین درگیری‌ها در گذرگاه «شعفاط» در شمال بیت‌المقدس، جوانان فلسطینی با گلوله و بمب دستی با نظامیان صهیونیست مقابله کردند.

 

اما در استان سلفیت نیز نظامیان اشغالگر قدس وارد چند روستا شده و «رامی کاتب» اسیر تازه آزاد شده فلسطینی را بار دیگر بازداشت کردند. در اردوگاه «العروب» در شمال استان الخلیل نیز صهیونیست‌ها اقدام به شلیک گلوله‌ جنگی به سمت اهالی کرده و به سوی آن‌ها گاز اشک‌آور و بمب صوتی پرتاب کردند.

 

از سوی دیگر در دو روستای «تقوع و «حویان» واقع منطقه «بیت لحم» نیز منابع فلسطینی از درگیری جوانان روستا با نظامیان اسرائیلی خبر دادند. این درگیری‌ها نیز جراحاتی در پی نداشت.

 

در روستای «حوسان» نیز در پی شلیک گاز اشک آور از سوی صهیونیست‌ها چند تن از اهالی دچار حالت خفگی شدند. اشغالگران همچنین قدس اشغالی و اریحا دو جوان فلسطینی را شبانه از داخل خانه بازداشت کرده و با خود بردند.

 

اما در شهرک «العیسویه» در قدس اشغالی نظامیان صهیونیستی یک جوان فلسطینی به نام «محمود الکلونی» را به دلیل انتشار ویدوئی از آتش زدن پرچم اسرائیل در شبکه اجتماعی تیک تاک بازداشت کردند.

 

طبق آمار رسانه‌ها، جوانان فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ اقدام صهیونیستی از جمله تیراندازی و پرتاب بمب دستی انجام داده‌اند که در یکی از آن‌ها یک نظامی صهیونیست زخمی شده است. در هشت مورد نیز درگیری میان فلسطینی‌ها با اشغالگران گزارش شده است.

 

طبق اعلام مرکز اطلاعات فلسطین (المعطی) شهرک «العیزریه» و «سلواد» در قدس اشغالی و پادگان «عوفر» در رام‌الله نیز شاهد درگیری فلسطینی‌ها با اشغالگران بود. در نزدیکی شهرک صهیونیست‌نشین «شاکید» در نزدیکی جنین نیز فلسطینی‌ها اقدام به شلیک به سمت نظامیان اشغالگر کردند.

 

اما در شهر «اریحا» منابع محلی فلسطین گزارش دادند که نظامیان صهیونیست برای نهمین روز متوالی با تشدید تدابیر نظامی در ورودی‌ها و گذرگاه‌های شهر «أریحا» این شهر را تحت محاصره خود درآوردند.

 

رسانه‌های فلسطین گزارش دادند که نظامیان صهیونیست همچنان ورودی‌های اصلی و فرعی این شهر را با قرار دادن موانع نظامی مسدود کرده و خودروهای شهروندان و کارت‌های شناسایی آن‌ها را مورد بازرسی قرار می‌دهند.

 

به گفته فلسطینی‌ها نظامیان رژیم اشغالگر اخیرا با اعمال سیاست مسدود کردن گذرگاه‌ها و تشدید تدابیر نظامی در ورودی‌های شهر و شهرک‌های فلسطینی، اقدام به مجازات جمعی آن‌ها می‌کنند.

 

در همین ارتباط پژوهشکده کاربردی «آریج» در سال ۲۰۲۱ در پژوهشی با عنوان «ارزیابی اثرات اقتصادی و زیست محیطی محدودیت‌هایی که رژیم اشغالگر بر تردد شهروندان فلسطینی در شهرهای کرانه باختری اعمال می‌کند»، آورده است که فلسطینیان در نتیجه مسدود شدن گذرگاه‌ها با موانع نظامی رژیم اشغالگر سالانه حدود ۶۰ میلیون ساعت کار خود را از دست می‌دهند که خسارتی بالغ بر حدود ۲۷۰ میلیون دلار در سال به آن‌ها وارد می‌کند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار